Rank:Master gueardian elite (X kala )
Főleg awp és ssg-vel játszok de minden mással is jó vagyok
ts3 és skype-om is van
Steam név: Golden desert eagle cat
Csapatot keresek, 3-as ill 4-es mellé, MM , online cup és akár lan is szóba jöhet.
Magamról pár szót,Szegedi vagyok 22 éves és szeretek játszani a játékkal, jelen pillanatban 150 órám van a játékban és Sas 2 -es szintü vagyok, régen Source-oztam. Szeretnék egy higgadt nem ordibálos nyugodt csapatba csatlakozni.
Steam accom: https://steamcommunity.com/profiles/76561198085967218/
rank : smfc/ge
kor : 18
role : IGL/AWP
lanon voltam már, 3,5k óra 1.6 és 2k óra CS:GO.
kellő aktivitás (napi 3/4óra) szükség esetén akár még több is
hozzám hasonló csapat jelentkezését várom (azaz tapasztalt és nem 14 évesekből állókat )
http://steamcommunity.com/id/frogottenhero/
Sziasztok
Továbbra is keresem csapatom,mely megfelel elvárásaimnak.
Tudni illik rólam,hogy sajnos az első közös meccsen izgulok,így tehát esélyes hogy nem a legjobb formám hozom.
nem tudok ezzel mit kezdeni sajnos
KEMÉNY GYAKORLÁSOKKAL TELI CSAPATOT KERESEK KI LOSE LOSE UTÁN SEM ESIK SZÉT,HISZ NEM HULLIK AZ ÖLÜNKBE A GYŐZELEM GYAKORLÁS NÉLKÜL
Olyan csapatot keresek akikkel nincs ragelesre,rage disconnectre,játék közbeni folyamatos beszélgetésre gond.
Ne keress fel,ha nembírjátok elviselni a vereséget,vagy ha a legelső adott meccsen nem lövök 40-et.
Nem fragre alapul ez a rohadt játék,hanem a csapatmunkára,az összetartásra,és mindehez értelmes emberek kellenek.
Ne legyen folytonos felesleges pofázás meccsek közben.
Ne a rang számítson,mert ezt a játékot tudásra,logikára játtszák. ha annyira érdekel az én rangom supreme
CSAK ES KIZAROLAG MINIMUM FIX 3-mas HOZ CSATLAKOZOM AKIK RÉGÓTA ISMERIK EGYMÁST,EGYMÁS MEGMOZDULÁSAIT!!!
Életkorom 19,sokmindenben tudom előre segíteni a csapatot,szívesen összeszedem időre,taktikailag erős vagyok,ezzel tudunk gyakorolni is szerveren többfajta taktikákat.Eléggé logikus vagyok.
Ha erdekel vegyél fel.
www.steamcommunity.com/id/dulicsgo2
Sziasztok!
Nagyából két éve játszunk együtt, így már összeszoktunk. Rangunk smfc-lem között van. Volt már pár csapatunk de ezek sajnos elég hamar felbomlottak és mindig csak hárman maradtunk így Két embert várunk , feltételek:
-Légy aktív
-Légy csapatjátékos
-Légy kitartó
-Ne legyen túl nagy fejed
-Ne ragelj
-Minimum rang: Le /Nem mintha az számítana/
Céljaink:
netes cupok
icl
Ha érdekel a csapatunk akkor itt jelentkezhetsz:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198133151312/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198043130421/
azért írok,mert 1200+ órám van,és szeretném magam észrevetetni egy csapattal (online kupákon főként) mivel az MM erre nem alkalmas.2 en vagyunk eddig,3 másikat keresünk a következő elvárásoknak megfelelően
-hétvégén/hétközbe 7 től 9 ig aktív
-rank azér nem számít,mert ha van 1000+ órád,és ha nem vagy hisztis akkor biztos jó játékos lehetsz
-ne ragelj,egy két kurvaanyja belefér
rólunk:
phate:
-1200+ óra
-legmagasabb rank:LEM
-nyitott a kritikákra
-15
én (slow_760)
-1300+ játékóra
-legmagasabb rank:LEM (jelenleg mg2 (xd) de van sceenshotom sasról)
napi 30 percet bemelegítek meg ilyenek
-15 éves
egyikünk se ragel,korosztály 15-17 év körül,infózni tudj
Sziasztok
Tudni illik rólam,hogy sajnos az első közös meccsen izgulok,így tehát esélyes hogy nem a legjobb formám hozom.
KEMÉNY GYAKORLÁSOKKAL TELI CSAPATOT KERESEK KI LOSE LOSE UTÁN SEM ESIK SZÉT,HISZ NEM HULLIK AZ ÖLÜNKBE A GYŐZELEM GYAKORLÁS NÉLKÜL
Olyan csapatot keresek akikkel nincs ragelesre,rage disconnectre,játék közbeni folyamatos beszélgetésre gond.
Ne keress fel,ha nembírjátok elviselni a vereséget,vagy ha a legelső adott meccsen nem lövök 40-et.
Nem fragre alapul ez a rohadt játék,hanem a csapatmunkára,az összetartásra,és mindehez értelmes emberek kellenek.
Ne a rang számítson,mert ezt a játékot tudásra,logikára játtszák. ha annyira érdekel az én rangom supreme
CSAK ES KIZAROLAG MINIMUM FIX 3-mas HOZ CSATLAKOZOM AKIK RÉGÓTA ISMERIK EGYMÁST,EGYMÁS MEGMOZDULÁSAIT!!!
Életkorom 19,sokmindenben tudom előre segíteni a csapatot,szívesen összeszedem időre,taktikailag erős vagyok,ezzel tudunk gyakorolni is szerveren többfajta taktikákat.Eléggé logikus vagyok.
Ha erdekel vegyél fel.
További szép napot!
Sziasztok. NORMÁLIS ONLINE CS:GO CSAPATOT KERESEK!
-1 héten kijelölt időpontok gyakorlásra (kb 2-3 + ha hétvégén tudunk lenni)
-faceit, cevo, mm, cup, 10es mix mehet
-napi gyakorlás, ahogy időd engedi
-az igl folyamatosan irányítsa a csapatot
-NEM MIX CSAPATOT KERESEK!!! tehát saját taktikák is legyenek (én is tudok párat, amik a régebbi csapataimmal beváltak)
-minimum rank: LE
-jó egyéni skill
-ha veszítünk ne bomoljon fel a csapat, beszéljük át a hibáinkat
-ne szídd a csapattársad, hogyha elront valamit
-ne rageeld végig az egész meccset, normálisan infózzunk
-TS legyen, bár ez alap
-ha játszunk, vagy gyakorlunk akkor azt normálisan, odafigyelve tegyük
-fix 2-4 emberhez csatlakoznék
Rólam:
14 éves vagyok. Napi szinten online és gyakorlok is.(only hs dm és workshopos mapok)
Minden fegyverrel van tapasztalatom. 2,3k órám van. 1.6-al 4 évet játszottam.
Sok waron jelentem meg, és néhány internetes kupán is. Lanra tudok menni, akár bootcamp is lehetséges. Én perpillanat Global Elite vagyok a csgo rank besorolásában.(nem mintha számítana akármit is a CS:GO-s rank. szerintem)
Remélem a kor miatt nem fogtok egyből tovább menni.
STEAM PROFIL URL: http://steamcommunity.com/profiles/76561198082373545/
Sziasztok !
Komoly elszánt, LAN orientált csapatot keresnék. (FACEIT, ESL, CUP-ok mehetnek.)
Magamról: 22 éves vagyok, jártam már LAN-on (ICL+ CS:S) és jelenleg sas2 rangom van MM-en. Heti egyszer szoktam MM-ezni, csak , hogy ne essek le.. Faceit, CEVO-t preferálom jobban a 128 tick miatt. Érdemes annak tudatában felvenni engem, hogy dolgozom... (H-P ig [online kb 15:00-tól] ), eszerint tudnék a csapattal játszani, és készülni bármilyen kupára, vagy LAN-ra.
5. nek mennék,
Amit szeretnék:
18+ (csapat összes tagja)
értelmes, játék közben odafigyelő összpontosító emberkék
taktik
megbeszélt időpontokon (időben megjelenés).
- Bootcamp-re vevő vagyok...
- Csapat összejövetelek (Budapest), mehet !
további információk (mikor kezdtem el, mi motivál stb...) steamen:
bazsee93
Csapatban mennék lehetőleg 5.-nek. Jelenlegi rankom supreme, van egy kis tapasztalatom, mert ezelőtt több csapatban is játszottam már, ESL cupokon is részt vettünk.
15 éves vagyok, nem szoktam rage-elni. A csapattól elvárom, hogy ne legyen flamelés, ordibálás.
steam profile link: steamcommunity.com/id/smarkiehun
Vegyetek fel steamen, és ott beszéljük meg a részleteket!
Sas2 illetve SAS accom van 22 éves vagyok hasonló kaliberű embereket keresek MM,-re faceitre esetleg csapatozásba is benne vagyok.
http://steamcommunity.com/profiles/76561197996235226/
Embereket keresek mm-re rankom GE
http://steamcommunity.com/id/BallagePaul/
Sziasztok
Ha erdekel vegyél fel.
Magamról:
Kor:14
Rank: LE
Steam: http://steamcommunity.com/id/Hector-chan/
LAN NEM AKADÁLY