Feltételek.
életkor min 16-17 év. (alatta semmiképp!)
a kommunikálás ts 3-on zajlik.
Rankok dupla ak (+--) te is ilyen rank körül legyél lejjebb csak nagyon elszántaknak
amik nálunk futnak: mm,face it, kupák, a lan a jövőzenéje, összeszokás kérdése
napi aktivitás
steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198123260347/
Rólam annyit van pár év cs1.6 tapasztalatom de sose tudtam maximálisan kihasználni.Ennek szeretnék véget vetni :D
20éves vagyok
http://steamcommunity.com/id/heccsat
Dobjunk össze egy normális csapatot!
preason_swager -el, együtt !
Csapatba mennék 5.-nek ill. 4.-nek.
Tudnivalók rólam:
Rangom:Dupla Kala
Rage:OFF(Esetleg magamba ragelek.)
Kor:16
Elvárnám a csapattól,hogy netcupokra ill LAN-okra jussunk,jeletnkezzünk.
MM off inkább,Faceit on.
Steam:http://steamcommunity.com/id/205099298/
Fix 4. es társasághoz, csatlakoznék 5. nek ! FACEIT kupák-ra jó lenne ha menne a csapat, illetve ICL 22 legyen tervben (ami valósuljon is meg). Szeretném, hogyha napi szintű aktivitás lenne a csapatban. (Lehetőleg 18+)
Magamról: 20 éves vagyok, 2008 óta foglalkozom a Counter Strike-al. LAN orientált-LAN képes vagyok (ICL+-on voltam már). Rangom nova 4 , de folyamatosan fejlődni szeretnék.
További információkat: bazsee93
En 15 eves vagyok, tarsam 14, de nem az a fajta emberek vagyunk, akiknek nadszalhangja beharsongja egesz teamspeak szobat.. :D Skillt igazabol nem lehet felmerni, en 10 versengo meccs utan smurf accounton bekerultem Legendary Eagle Masterbe, noha sikerult onnan szepen leesnem DMG-re azota (: Tarsam talan silver 4rol indult, de mar megjarta MGE-t is, es DMG rankon eleg szepen megoldja a dolgokat. Kommunikalni kepesek vagyunk, ossze vagyunk szokva, 3 embert keresunk. Par kovetelmeny:
-Vekony hanggal lehet is mas teamet keresni
-Kepes legyel csapatban jatszani, jo callokat csinalni, es ismerd a palyakat.
-Fragekrol annyit hogy amit kell lojj meg, meg alapveto dolgok hogy ne akarj 800m-rol sprayelni.. :D
-Legyen meg a roled, en legtobbet AWP-zek(most gyakorlom riflezest), kell egy jo caller is, mert en oszinten szolva kezdo vagyok ahhoz, meg kellene entry fragger is.. Tarsam inkabb riflezik csak, nem all jol kezeben jelenleg a WP.. :D
Szoval, aki megfelel, az hmu on steam! :3 Gloxiak. (3 accot talalsz, mindharmat vedd fel, mindig masikon vagyok fent :D )
En 15 eves vagyok, tarsam 14, de nem az a fajta emberek vagyunk, akiknek nadszalhangja beharsongja egesz teamspeak szobat.. :D Skillt igazabol nem lehet felmerni, en 10 versengo meccs utan smurf accounton bekerultem Legendary Eagle Masterbe, noha sikerult onnan szepen leesnem DMG-re azota (: Tarsam talan silver 4rol indult, de mar megjarta MGE-t is, es DMG rankon eleg szepen megoldja a dolgokat. Kommunikalni kepesek vagyunk, ossze vagyunk szokva, 3 embert keresunk. Par kovetelmeny:
-Vekony hanggal lehet is mas teamet keresni
-Kepes legyel csapatban jatszani, jo callokat csinalni, es ismerd a palyakat.
-Fragekrol annyit hogy amit kell lojj meg, meg alapveto dolgok hogy ne akarj 800m-rol sprayelni.. :D
-Legyen meg a roled, en legtobbet AWP-zek(most gyakorlom riflezest), kell egy jo caller is, mert en oszinten szolva kezdo vagyok ahhoz, meg kellene entry fragger is.. Tarsam inkabb riflezik csak, nem all jol kezeben jelenleg a WP.. :D
Szoval, aki megfelel, az hmu on steam! :3 Gloxiak. (3 accot talalsz, mindharmat vedd fel, mindig masikon vagyok fent :D )
gyerekek off :D!!!
steamadd: josi777