Csapatot keresnék aktív emberekkel.Taktikához tartsák magukat.
Lehetőleg Sheriff körüli emberek.
mm,netcup,stb mehet.(Lan csak ha látom értelmét)
kor:19
rang:sheriff
Steam:vmate123
Szerver IP :: nolifeclan.hu szobát Admintól kérhetsz!
Szerver IP :: nolifeclan.hu szobát Admintól kérhetsz!
steam: insanee1997
Sziasztok!
Társammal csapatba mennék vagy csapatot csinálnék ICL20-ra.
Egy ideje együtt játszunk, de most csapat nélkül maradtunk, nekem sikerült 3x lemenni ICL-re, társam csak online mutatkozott be. Elszántak vagyunk, akár hosszútávúan csapatoznánk. Aktívan játszunk, folyamatosan gyakorlunk.
Csak komoly, elszánt csapatok/playerek keressenek meg akik biztosan leakarnak menni a következő ICL-re.
Steam: pandamaci1337
Kitartó emberekből álljon... (2 lose után ne oszoljon és ne harapják ki egymás torkát)
Rólam:
22 éves vagyok.
Skill: sas körül
1.5 éve GO-zok előtte Cod szériák 7 évig. Komoly csapatban szeretnék bekerülni. Lan-ra csak akkor megyek ha van reális esély egy jó helyezésre. Pénzt elbaszni nem megyek!
STEAM: jgobandii
Kisebb kihagyás után ismét visszatértem.
Nos, én MM-re keresnék "csapatot" vagy fix mix-et.
Rangom: Szárnyas kala-Serif között ingadozik hála a sok randomnak.
Ha te is meguntad a randomokat, vagy kell valamelyik csapat 5. vegyél fel:)
steam:petikee941010
Matchmaking csapatot keresel?! Meguntad a random csapatokat?!Hát ne habozz csatlakozz hozzánk.
Amit fontos rólunk tudni.:Az eddigi csapat létszám 2-3(Inkatívak lettek a tagok) Szóval,ha többen jelentkeztek az sem probléma! TS3 jó ha van!Ha jobban összejönne a csapat akkor online versenyekre is mennénk. Heti 3x gyakorlás mm-en kívül.
-KOR:16 Jelentkezők kora.:Nekem mindegy,csak ne legyen retardált!:') (Na meg persze tudjon azért lőni is ^^)
Ha szeretnél jelentkezni,hát ne habozz!(Miután felvettél egyből írj,mert akiket nem ismerek/nem jelentkezés ügyben vettek fel letörlöm!:) )
Elérhetőség.:http://steamcommunity.com/id/205099298
Matchmaking csapatot keresel?! Meguntad a random csapatokat?!Hát ne habozz csatlakozz hozzánk.
Amit fontos rólunk tudni.:Az eddigi csapat létszám 2-3(Inkatívak lettek a tagok) Szóval,ha többen jelentkeztek az sem probléma! TS3 jó ha van!Ha jobban összejönne a csapat akkor online versenyekre is mennénk. Heti 3x gyakorlás mm-en kívül.
-KOR:16 Jelentkezők kora.:Nekem mindegy,csak ne legyen retardált!:') (Na meg persze tudjon azért lőni is ^^)
Ha szeretnél jelentkezni,hát ne habozz!(Miután felvettél egyből írj,mert akiket nem ismerek/nem jelentkezés ügyben vettek fel letörlöm!:) )
Elérhetőség.:http://steamcommunity.com/id/205099298
Normális csapatot keresek, online kupákra faceit stb..
Korom: 19
Rang: Guardian Mester 2 (40win)
Mikrofon: Kövi fizumkor veszek egy komolyat
Ts3: van
Steam: surmoharcos
MM.-re keresnék legfőképp egy összetartó csapatot!
Tudnivaló:16-éves vagyok,TS minden már megszokott nálam.Jelenlegi rankom:Védelmező mester 2.(Random matchmaking kb 2hete.:'( )
Ha esetleg kellenék valahova,akkor csak bátra keressetek fel!:') Felh.:MorT[ML]
2 embert keresünk legfőképp online cupokra, MM-re.
Rólunk: Mind a hárman cod4-ből jöttünk át kb. 2 hete, 5 év után úgy éreztük itt a váltás ideje, meguntuk a random MM meccseket és szeretnék lehetőleg fix 5-össel játszani mindenhol.A csapat összes tagja 20+.
Amit elvárunk: 18+ mindenképp, nem kell, hogy minden nap aktív legyél, de heti 4-5 wart jó lenne lenyomni fix line uppal, legyél fejlődőképes a rankod nem számít.
steam: majom61,fast2fox
Ha úgy érzed, hogy megfelelsz a kritériumoknak és szeretnél egy barátságos, fejlődőképes csapat tagja lenni bátran vegyél fel steamre:)
lehetőleg rankod:serif,sas a többit el mondom steam-on
steam: http://steamcommunity.com/id/kinekfeszulsz/