Csapatba keresnék embereket.
Alap Követelmények:
- TS3
- 14 - 16 kor
- Napi szinten légy elérhető, nyárig esténként 8-tól minimum 10-ig ( Nem kötelező de előnyös lenne).
- Ne légy idegesítő, kövesd amit mondanak, ne a fragekre menny.
- MatchMaking off. Azt jelenti, hogy FaceIT, ESEA Premium, mirc és társain játszunk.
- Légy LAN képes.
- Ha megoldható ne fagyj ki Matchek közben.
Magamról:
15 éves vagyok, 1 éve vettem CS:GO-t PlayIT-en, azóta játszok is vele rendszeresen. Átlag ember vagyok, semmi különös. Régebben már volt 1-2 csapat amiben volta, de azok nem komolyak voltak, hanem inkább fixmix meg ilyenek. Most azonban az a cél, hogy ICL 20-ra kijussunk. De addig még van idő. Nem MatchMakingezek lassan 1 hónapja, és 3 napja van ESEA Premiumom. MatchMakinget abba hagytam, mert a sok csaló és 64tick élvezhetetlenné teszi számomra a játékot. Ha számítana a rank bármit is leírom, csak hogy akit érdekel tudja, DMG, Sas voltam 3x, de ráuntam. Különös célom már nincs ott, max funolgatás. Napi szinten gyakorlok, 1,5 - 2 órát. Játszottam már celebekkel pl. Taz, NiP-ből 1-2 srác és társai. A csapat nevet közösen fogjuk megalkotni, ha össze jött a 3 ember aki még hiányzik. Ha esetleg többen jelentkeznének akkor már kivan találva hogy döntsük el igazságosan az egészet.
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198049470498/
Engem az nem érdekel, hogy milyen rangú vagy, engem csak az érdekel mennyire van érzéked a csapatmunkán, mert a lövésen egyszerű javítani. Egy match általában nem azon múlik, hogy hútemilyenegyhitetlőttél, hanem azon, hogy mennyire tudunk össze dolgozni, fedezni egymást. Ha úgy érzed, hogy jönni szeretnél, vegyél fel.
Csapatot keresek! Rólam annyit kell tudni hogy már nem vagyok mai darab, jó pár év 1.6 (lanok, netes kupák, bootcampek) plusz lassan 1 év go. Na most olyan csapatot keresek akik hajlandóak elfogadni azt hogy nem vagyok már full kocka, most jelen pillanatba Angliában, Londonba élek, de ez nem akadályoz meg abban hogy mondjuk haza menjek egy- két lanra. A nyári lanok kilőve, esetleg az őszi vagy téli, kellő felkészülés után.... Tehát nem űberhülyéket keresek. Az mm rankom dupla kala, de szerintem ez is olyan mint a fagyi mindegyik egyformán néz ki csak valamelyik jobb.... Ha kellek írj steamen. (csuteee)
Köszönöm szépen! További szép estét!
Ágoston "csuteee" Zsolt
Viszonylag erős csapatba társulnék,de ehhez lenne néhány feltételem!(ICL20/21)
- 16+
- TS3,Mikrofon legyen.
- Minimum rangjuk (dupla kala,serif)
- Ne legyenek bunkók,lenézők.
- Kövessék a taktikot és értelmesek legyenek.
Nos akkor mesélnék 1 kicsit magamról is.
16 éves vagyok,Karcagon lakom(Debrecentől 1 órára) 2 évet 1.6-oztam,fél-1 éve CS:GO-zok,rangom Dupla Kala,Serifet buktam 2x. TS3,mikrofonnal rendelkezem,LAN-ra tudok menni. Ha valamelyik csapat érdeklődését esetleg felkeltettem ezzel a hírdetéssel keressen meg és megbeszéljük,STEAM elérhetőség: lega32111 (m4kEEER MIX?)
amit a csapattól elvárok:
steam :: hwk★ , xfiregaminger
Steam:zafirkek
rank: legendary eagle master
Elvárásom lenne hogy hasonló kaliberű játékosok keressenek.
http://steamcommunity.com/id/inToO
Csapatba mennék 5.-nek
Mindenféleképpen komoly csapat érdekelne szeretnék LAN-ra menni ICL-re és külföldi LAN sem akadály.
Nem hiszem hogy sokat számítana de a jelenlegi rankom : Dupla sas.
Steam elérhetőség : kakapipi001
Várom olyan csapatok jelentkezését akik komolyan gondolják !
vagy: Quake Team?! Mix?!
További infó, ha addolsz steamen. További szép napot! GL,HF!
MM-re keresek teamet.
Amit érdemes tudni rólam:
-teamspeak3:van
-aktivitásom:csak hétvégente, iskolai szünetekben tudok játszani (koleszos vagyok)
-kor:16
-nem rég óta játszok ezért a rankom jelenleg silver III (cod4-ben van 1200 óram...)
Elérhetőség:
Steam:munihun
Ez úton is kivánok nekik sok sikert a továbbiakban .
De visszatérve 2 aktiv tagot keresünk .
Elvárások :
-min 17-18 éves legyél .
-ha irányító vagy az nem hátrány .
-napi vagy legalább minden másnapi aktivitás .
-csapatmunka ,infózás .
-ne sírj .
Nos ez lenne a mi kis elvárásunk a playerekkel szemben , ha alkalmasnak találod magad és ténylegesen le tudsz jönni a lanokra , mert nem 1 lan a terv hanem több ha úgy adódik . Akkor vegyél fel steam-re .
Steam: rayerz1 Nick: ShuFFLe
Bye.
Ami a lényeg:
- Rendelkezz Team Speak 3-mal
- Legyen mikrofonod
- Legyél minimum 15 éves
- Rankod legyen minimum dupla ak, serif
- Ne sírj
- Ne legyél bunkó paraszt
- Ha van taktik kövesd azt
Ennyi lenne.
Nem hátrány ha tudsz taktikolni.