2. Eléggé ki akarod fordítani a szavaimat, van itt olyan ember aki nem laggol? Szar szolgáltatók vannak Magyarországon mindenki laggol valami oknál fogva...! Mér úgy kell keresni embert hogy ne laggolj? Meg hogy hozd a szintet? Neked ez nem lehangoló? Bazd ne játsszak csapatba sose mert szar vagyok? Ez kb azt sugallja.
3. Lehet hogy te Lanról nem beszélsz de a többi ember igen. Ha megnézed minden 2. hozzászólás erről szól. Miért közlitek hogy lanra akartok menni hogyha 2 hét múlva bomlás van. Akkor kell lanra menni ha már több ideje együtt játszotok.
4. Másrészt itt van 2000 hozzászólás nehogy ne tudjál 5. embert találni. Neked kell Írni ha nem jelentkeznek.
2.Hát szerintem te forgattad ki az emberek szavait azzal hogy kipontoztad őket egyesével és leírtad a véleményed.
3.40-50-es pingre én azt merem mondani hogy nem laggolok, nekem semmi bajom a szolgáltatóval.
4.Ha valaki elakar menni lanra egy csapattal akkor szerintem is olyan embert keressenek akik hajlandóak ezen részt venni, nem egy hónappal elötte derüljön ki hogy az 5-böl 2 nem szeretne ott lenni!
(lehet hogy szétesnek de ugye ez benne van a pakliban)
5. Ha itt van 2000 hozzászólás nem hiszem hogy kedvem lenne végigolvasni az egészet.
De legyen igazad, csak a véleményem mondtam el lehet hogy más ezt nem így gondolja.
2. Eléggé ki akarod fordítani a szavaimat, van itt olyan ember aki nem laggol? Szar szolgáltatók vannak Magyarországon mindenki laggol valami oknál fogva...! Mér úgy kell keresni embert hogy ne laggolj? Meg hogy hozd a szintet? Neked ez nem lehangoló? Bazd ne játsszak csapatba sose mert szar vagyok? Ez kb azt sugallja.
3. Lehet hogy te Lanról nem beszélsz de a többi ember igen. Ha megnézed minden 2. hozzászólás erről szól. Miért közlitek hogy lanra akartok menni hogyha 2 hét múlva bomlás van. Akkor kell lanra menni ha már több ideje együtt játszotok.
4. Másrészt itt van 2000 hozzászólás nehogy ne tudjál 5. embert találni. Neked kell Írni ha nem jelentkeznek.
-Laggolj nyugottan, senkit nem zavar ha 200-as ping-el játszol
-Lehetsz idióta aki sikít a ts-en végig
-Nem baj ha most látod elsőnek a cs-t majd belejössz (mi is belejöttünk 5 év alatt)
-Elég ha hetente játszol 1-2 órát
-Lanról mi nem beszélünk!
Vagy hogy?
Most akkor ne adjon fel hirdetést senki mert te kielemezed amit leír?
Légyszíves írj egy példát amibe nem lehet belekötni az alapján amit te írtál!!!!
25% az embereknek itt ugyanazt hirdeti 2 hetente vagy havonta! [ Csapatot keresek ha lehet, legyenek értelmesek! Ehhez nem mondok semmit!
-Ne laggolj!
[ Majd külön szólok a szolgáltatómnak hogy léci csináljatok már valamit. ]
- legyen eszed!
[ Miről beszélsz ha neked sincs. Pár csapatot csináltam már és mindegyik tag azt állította hogy olyan okos, és sehol sincsenek már. Ha annyira okos akkor már lanon kéne lennie nem? Vagy a Top embereke között.]
-Hozd a szintet!
[ Magyarországon milyen szintről beszélünk? Mert kb 3 rétegbe tagolódnak a szintek a magyar közösségben!]
1.Szint! Akikre azt mondjuk hogy meglövik és mindenki sztárolja őket és már akkora arcuk van, hogy nem sok játékost engednek a körükbe. Ezek akik első, második, harmadik helyen végeznek lanon. Bármelyik magyar csapatba eltudnak helyezkedni a topok között, De csak a 20-30 ismerősük között válogatnak mert ők csak ilyenek, analfabétákkal már nem állnak le csak egy 10-es mix erejéig ahol megmutatják kik ők valójában. Ha netán felveszed őket steamedre hogy mutass valami trükköt, 1 hét múlva törölve leszel. Ha csak nem vagy valami nagyon jó arc és bírja a fejed. Ennyit a nagyokról. Tisztelet a kivételnek akik normálisak.
2.Szint! 50%-ban az összes ilyen játékos itt hirdet a tagfelvételnél, keresi a helyét, akik azt hiszik hogy lesz belőlük valaki. Persze van aki csak játszani akar és ezzel nincs is probléma. Még valami ha nem ülsz le napi 4 órát Dmelni és gyakorolni senki sem leszel, és persze kell a szükséges felszerelés is. 4-5 éve figyelem a közösséget és akik bejutottak ebből az 50%-ból a top csapatok közé az kb 6-7 csapat, 5 év alatt. Nembaj hogy hirdettek, hirdessetek, de ha összejön az 5 ember nem kéne feladni 2 hét múlva, hanem fel kell menni egy szerverre, leülni 2-3 órára és megbeszélni akkor most ki mit hogyan. És persze saját érdekedben ha jó akarsz lenni akkor DM,Bot, Aim mapok. És akkor lesz Fejlődés!
3.Szint! Ők nincsenek itt! Ők fent vannak a Jonny Crew szerveren vagy a sima THC-n. Imádnak Publicolni, Ők azok a játékosok akik lazításképpen,vagy unaloműzőnek leülnek játszani. Velük nincs semmi gond. 1-2 azért ír egy TGF-et ide mert be akarnak kerülni a 2. szintre.!
Ennyit a Magyar szintről!
-Légy aktív!
Ez meg milyen követelmény!?!?
[Ha komoly csapatot akarsz, akkor keress olyan kocka embereket akik napi szinten 6-8-10 órát gépeznek és nem látnak a szemük előtt pinát csak azt a tetves monitort. És Éjjel-Nappal Cséznek. Vagy Munkanélküli és az anyja vagy apja tartja el és van ideje leülni!]
-Lan ne legyen akadály!
Milyen Lan?
Magyarországon van Lan? Ja télleg ICl .
[Ha egy jót akarsz játszani menj le,ha szereted a társaságot. De ha nem tudunk egy szaros csapatot összetartani egy évig legalább és állandóan itt irkáltok akkor mi a fasznak írjátok ki hogy lan ne legyen akadály? Gondolkodj már! Először csapat és ha megvan rá a pénz meg biztosra lementek játszani egy jót, mert már megbeszéltétek és elhatároztátok akkor van értelme. De ez hogy havonta szétesnek a csapatok, szerintem felesleges kiírni hülyeségeket,ha úgy se lesz semmi belőle.]
-Tudj írni magadról, és az eddigi múltadról, eredményeidről!
Te ki a faszom vagy? :D Milyen Múltamról? Eredményről!?
1. helyezést értem el mell úszásba!
Ez jó lesz?? :D Cs-s múltra gondolsz? Mért aki most vette meg a csét az már nem jó? Lehet jobban játszik mint te! De ha benyögik hogy most kezdte te már Ignore Steam! Felesleges kérdezni ilyet!
25% az embereknek itt ugyanazt hirdeti 2 hetente vagy havonta! [ Csapatot keresek ha lehet, legyenek értelmesek! Ehhez nem mondok semmit!
-Ne laggolj!
- legyen eszed!
[ Miről beszélsz ha neked sincs. Pár csapatot csináltam már és mindegyik tag azt állította hogy olyan okos, és sehol sincsenek már. Ha annyira okos akkor már lanon kéne lennie nem? Vagy a Top embereke között.]
-Hozd a szintet!
[ Magyarországon milyen szintről beszélünk? Mert kb 3 rétegbe tagolódnak a szintek a magyar közösségben!]
1.Szint! Akikre azt mondjuk hogy meglövik és mindenki sztárolja őket és már akkora arcuk van, hogy nem sok játékost engednek a körükbe. Ezek akik első, második, harmadik helyen végeznek lanon. Bármelyik magyar csapatba eltudnak helyezkedni a topok között, De csak a 20-30 ismerősük között válogatnak mert ők csak ilyenek, analfabétákkal már nem állnak le csak egy 10-es mix erejéig ahol megmutatják kik ők valójában. Ha netán felveszed őket steamedre hogy mutass valami trükköt, 1 hét múlva törölve leszel. Ha csak nem vagy valami nagyon jó arc és bírja a fejed. Ennyit a nagyokról. Tisztelet a kivételnek akik normálisak.
2.Szint! 50%-ban az összes ilyen játékos itt hirdet a tagfelvételnél, keresi a helyét, akik azt hiszik hogy lesz belőlük valaki. Persze van aki csak játszani akar és ezzel nincs is probléma. Még valami ha nem ülsz le napi 4 órát Dmelni és gyakorolni senki sem leszel, és persze kell a szükséges felszerelés is. 4-5 éve figyelem a közösséget és akik bejutottak ebből az 50%-ból a top csapatok közé az kb 6-7 csapat, 5 év alatt. Nembaj hogy hirdettek, hirdessetek, de ha összejön az 5 ember nem kéne feladni 2 hét múlva, hanem fel kell menni egy szerverre, leülni 2-3 órára és megbeszélni akkor most ki mit hogyan. És persze saját érdekedben ha jó akarsz lenni akkor DM,Bot, Aim mapok. És akkor lesz Fejlődés!
3.Szint! Ők nincsenek itt! Ők fent vannak a Jonny Crew szerveren vagy a sima THC-n. Imádnak Publicolni, Ők azok a játékosok akik lazításképpen,vagy unaloműzőnek leülnek játszani. Velük nincs semmi gond. 1-2 azért ír egy TGF-et ide mert be akarnak kerülni a 2. szintre.!
-Légy aktív!
[Ha komoly csapatot akarsz, akkor keress olyan kocka embereket akik napi szinten 6-8-10 órát gépeznek és nem látnak a szemük előtt pinát csak azt a tetves monitort. És Éjjel-Nappal Cséznek. Vagy Munkanélküli és az anyja vagy apja tartja el és van ideje leülni!]
-Lan ne legyen akadály!
Milyen Lan?
[Ha egy jót akarsz játszani menj le,ha szereted a társaságot. De ha nem tudunk egy szaros csapatot összetartani egy évig legalább és állandóan itt irkáltok akkor mi a fasznak írjátok ki hogy lan ne legyen akadály? Gondolkodj már! Először csapat és ha megvan rá a pénz meg biztosra lementek játszani egy jót, mert már megbeszéltétek és elhatároztátok akkor van értelme. De ez hogy havonta szétesnek a csapatok, szerintem felesleges kiírni hülyeségeket,ha úgy se lesz semmi belőle.]
Ez jó lesz?? :D Cs-s múltra gondolsz? Mért aki most vette meg a csét az már nem jó? Lehet jobban játszik mint te! De ha benyögik hogy most kezdte te már Ignore Steam! Felesleges kérdezni ilyet!
-Ne laggolj!
- legyen eszed!
-Hozd a szintet!
-Légy aktív!
-Lan ne legyen akadály!
Milyen Lan?
-18+
-ne laggolj
-legyen eszed a játékhoz
-hozd azt a szintet amit mi
Steam:kincsiel , blackstarw0w
Feltétel 18+ és legalább AK rank.
Csapatot keresnék ,hol a csapatjáték és egyéb fontos dolgok megkérdőjelezése senkiben nem fordul meg,s a legfontosabb, hogy fix csapatot, mivel az állandó mix ből kicsit elegem lett :/
1.6 ban 5 évig játszottam csapatban(összesen 7 évig), több rendezvényen is részt vettünk.
Továbbra sincs ellenemre a különböző rendezvényeken való megjelenés, támogatom az ötletet. Nem tudom mennyire fontos tudni vagy mennyire nem, de a fő play-style az ssg 08 (ha jó ha nem ez van :/).
Magamról: 18 éves vagyok, jelenleg tanuló, napi aktivitást tudok biztosítani, stream, és egyéb kommunikációs programok használatában sem szenvedek hiányt!
Steam: joulyka vagy http://steamcommunity.com/id/szozi
Egy barátommal most próbálkozunk egy csapatot alapitani és 3 emberre lenne szükségünk!
Amit elvárunk: napi gyakorlás hétköznap 1 war hétvégén több..
ESL, illetve internetes versenyeken részvétel (később lan)
A magán életbe nem szólunk bele,szóval nem a játék lesz az első.
Ha érdekel,vagy még van kérdésed irj!
Steam : baluuemocipo2
Sziasztok!
Silent Army Multigaming embereket keres!
Ha már csak egy like-al segítetek, megköszönjük!
Honlap: www.silentarmy.eu
Facebook: www.facebook.com/silentarmymg
Steam: www.steamcommunity.com/groups/silentarmycsgo
A jelentkezéseket mindenképp e-mailben, vagy a honlapon a "Contact" menüpont alatt várom.
Nagyobb szükségünk a honlapfejlesztőkre illetve hírszerkesztőkre van, mivel CS:GO-ban már így is nagy a túljelentkezés.
Üdvözlettel,
Homoki Ádám
tavaszi iclre mennénk
napi warok, taxok, nem MM!!!!
steam: indregeron
+18
Sziasztok!
Csapatba kersünk 5.-et!
Tervek, komolyak! Igen, lanra szeretnénk menni.
Elvárások:
-Életkor: 16+
A teljes szöveg így hangzik:
Sziasztok!
Csapatba kersünk 5.-et!
Elvárások:
-Rank: dupla kala "ez alatt ne nagyon keressetek"
-Értelem legyen, gondolkodásmód ne egy 12 évesé legyen!
-Lan ne legyen akadály!
-Kezdő játékosok kíméljenek. Ez alatt értem, hogy legalább fél év cs:go és pár év 1.6 vagy source legyen a hátad mögött!
-Légy aktív! Ez alatt értem, cup-okon részt tudj venni. Akár hétköznap is!
Elérhetőség "steam": geronimo_one vagy xceptnew
Üdv!
Sziasztok!
Csapatba kersünk 5.-et!
Elvárások: