Napi 2-3 Mixre (csgo) keresek embereket, skill: mid +18 , a "most nem" emberekből nem kérek. steam: jodzsep4
CS:GO csapatot keresek, kb. 6-8 éve játszom fpsekkel, most épp ezzel, steam:gengjaniosx
Egy ütőkepés csapatot szeretnék össze rakni válogatni Netes kupákra és LAN-ra!
Első sorban én csak ezekre szeretnék majd egy jó értelmes csapatot!
5 embert szeretettel várok a csapatba(rajtam kívül mert 5+1 mert ha nem lennénk meg legyen mindig valaki aki van és tud jönni)
Amint meg lennénk szerintem azonnal bele is lehet lesz kezdeni a lecsóba én ameddig össze szokunk meg ismerjük egymás erősségeit és gyengeségeit és ki alakul majd a taktikus fejel gondolkodás a klánban addig szerintem csak mix mm/versengőt nyomnánk de persze néha néha azért a War sem kizárt dolog!:)
A tagfelvétel limitről csak annyit akarok elmondani hogy lehetőleg :Tölsd be a 17 életévedet,az esetleges Lan ra jövetelt majd tudd meg oldani,legyél normális keveset káromkodó ember vagyis Kulturált
ha érdekel a dolog akkor bátran keress meg steamen:onehitmeee vagy akár ide is írhatsz Priviben
Munka mellet csak délután vagy este vagyok elérhető és igazán jó lenne, ha találnék olyan játékosokat akit tudnak a kezdetekben segíteni.
steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198016718026/
DustTwo [.DTO.]
Sziasztok
Ranked Dust2 mecsekhez várunk tagokat. Csoport azért jött létre, hogy egy vagy több jó taggal/csapattal, a Global Rank elérése, de a lényeg a fix normális,dinamikus team! Régi kis baráti társaság vagyunk. 1.6 óta játszunk, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem ma kezdtük, és nem is holnap fejezzük be. Ts szerverünk van.
Ha érdekel a dolog, és megfelelsz a kritériumoknak, akkor köztünk a helyed!
Minimum követelmények:
- 20+ életkor
- Jól működő mikrofon, Füles/hanghatás, TeamSpeak
- legalább 150 nyertes versengő
- Nova *4 /Védelmező rank (vannak kivételek, különböző okokból)
- Dust2 pálya komoly ismerete (taktika,zónák,helyzetek)
- Aktivitás ( nem feltétlen minden nap, de heti többször )
- Tudd mikor kell komolynak lenni, és mikor nem.
- Légy csapatjátékos, ha rankot veszítesz majd megnyugszol, másokkal szemben se felejtsd ezt el!
- összegzett statisztikákról screenshot
- Kitüntetésekből ezüst szint
ds2 veteránokat,fanokat, várunk közénk akik egyszerűen betegesen nem tudják megunni ezt a ki.... pályát
Komolytalan,fake, "kinder kurvák" kiméllyenek ha lehet. Aki nem felel meg a kritériumnak nem könyörgünk senkinek.
http://steamcommunity.com/groups/rankeddusttwo
DustTwo [.DTO.]
Sziasztok
Ranked Dust2 mecsekhez várunk tagokat. Csoport azért jött létre, hogy egy vagy több jó taggal/csapattal, a Global Rank elérése, de a lényeg a fix normális,dinamikus team! Régi kis baráti társaság vagyunk. 1.6 óta játszunk, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem ma kezdtük, és nem is holnap fejezzük be. Ts szerverünk van.
Ha érdekel a dolog, és megfelelsz a kritériumoknak, akkor köztünk a helyed!
Minimum követelmények:
- 20+ életkor
- Jól működő mikrofon, Füles/hanghatás, TeamSpeak
- legalább 150 nyertes versengő
- Nova *4 /Védelmező rank (vannak kivételek, különböző okokból)
- Dust2 pálya komoly ismerete (taktika,zónák,helyzetek)
- Aktivitás ( nem feltétlen minden nap, de heti többször )
- Tudd mikor kell komolynak lenni, és mikor nem.
- Légy csapatjátékos, ha rankot veszítesz majd megnyugszol, másokkal szemben se felejtsd ezt el!
- összegzett statisztikákról screenshot
- Kitüntetésekből ezüst szint
ds2 veteránokat,fanokat, várunk közénk akik egyszerűen betegesen nem tudják megunni ezt a ki.... pályát
Komolytalan,fake, "kinder kurvák" kiméllyenek ha lehet. Aki nem felel meg a kritériumnak nem könyörgünk senkinek.
http://steamcommunity.com/groups/rankeddusttwo
23 éves vagyok , inkább esti órákba vagyok aktív a munkahely miatt, kb 5 évet 1.6oztam és most kezdtem el 1 hónapja a GO-t ha több info kell akkor itt pm vagy steam : hnk1990
Skill: Mid-High
Score: MG1
Main: AWP
Steam: csuti
Steam: syder88
Olyan társakkal játszanék szívesen, akik csapatjátékosok, érett gondolkodásúak, és nem sírnak mint a kisgyerekek ha épp elvesztik a rangjukat...
Haver : 8év cs 1.6 én: 1 év cs:go
Feltételek : 18+
Taktikolásokon való részvétel
Napi 1-2 war
Ne légy kezdő ( 1-2 év játék ismeret már jó )
Mapok ismerete
Ts kötelező
Ha összeszokott rendesen a csapat mehetnek nc-k meg később lan is !
További infó steamen : kovesz13 vagy joulyka