Ha szeretnél egy jó csapathoz tartozni, szeretnél velünk játszani ,mixelni és szórakozni akkor nálunk a helyed!!!
Mindenkit vár a G#LD BEER szerverhálózat, rengeteg játékkal, jó haverokkal, ingyenes és akciós adminjogokkal, és rengeteg mással!
Csapatunk 6 darab Counter Strike 1.6, 2 darab Call of Duty és egy Team speak 3 szerverrel büszkélkedik.Szívesen csatlakoznék egy meglévő team - hez , lehetőleg 20+ ! Ami számomra fontos, aktivitás , (nem kell , hogy napi 10 órát játssz, mert nem elvárás és remélem van életed) heti 3-4 szer azért össze ülni pörgetni pár mixet , és ami a leglényegesebb ! ÉRTELEM ! , ha nincs meg ne is olvasd tovább! ICL-re is szívesen mennék ,( mert még nem voltam és érdekelne az ottani légkör ! de ahogy elnézem a jelenlegi helyzetet , 90 évesen fogok cs:go-val icl-re jutni :D )
23 éves vagyok... csgo-ba februártól számítva beleraktam 900 órát(előtte 1.6 olyan 2000 óra), úgy, hogy nyáron nem játszottam.... most jöttem haza külföldről nemrég (meló volt), idén már nem megyek vissza , szóval időm mint a tenger !
Egy utolsó próbát még megér, aztán , ha ez sem sikerül... nem tudom , kipörgetem a super mario-t , és felgyújtom a gépem ! :D
Üdv. !
Steam : seri19900817
HAI!
Sajnálatos módon, míg inaktivitásomat töltöttem, megfogyatkoztak az aktívan játszó ismerőseim. Emiatt keresnék olyan társaságot, embert, fix-mixet, csapatot, akármit akik valamilyen szinten aktívak, az esti órákban játszanak. Akár mm, akár mix. Különösebb elvárásom nincs, lődd meg, légy értelmes, lássam, hogy gondolkodsz.
Addolj steamen, vagy PM!
Üdv.
Egy kisebb baráti társaság keres néhány új tagot.
Jelenleg főként matchmaking-el múlatjuk az időt.
Általában a délutáni és esti órákban vagyunk aktívak(munka után).
A játékkal a szórakozás és a kikapcsolódás miatt játszunk, de nem vagyunk kezdők.
Illetve 25 év körüli a társaság.
Akinek lenne kedve hozzánk csatlakozni:
http://steamcommunity.com/id/_exp
Peace!
Csapatot keresek /igen még mindig mert akik felvettek...az minden volt csak nem csapat/
Fél éve GO-zok aktívan,versengő,DM gyakorlásnak./Ne lepjen meg a 37 óra az accon mert új!/
Skillem az helyzet függő,de meglövöm.Meg ezt úgyis látjátok majd.
Aktivitásommal nincs baj,de persze életem nekem is van.
Aki meg azzal kezdené a steamen a beszélgetést,hogy milyen rangod van? Az fel se vegyen köszi :).
Steam: rootshunterz_ /Lehetőleg aki komolyan gondolja olyanok vegyenek fel!/
Hali 5. nek mennék 20+ skiil nem árt... 2006 óta játszom
http://steamcommunity.com/id/0013321902
Ide meg feljövök és azt látom,hogy "kismillió" ember csapatot keres...ha itt összeállnának tényleg rendes csapattá az arcok,meg 5-6-szorozódna a fix 5ös csapik száma és lenne élet.
De nem ilyen nem fog bekövetkezni mert ilyenek vagyunk mi Magyarok :),maradunk az elavult 1.6-nál aminek köze nincs már az E-sport magas szintjéhez!
/NEM nem Magyarországot említem mert itthon ez a fav game.. de elég ha kitekintünk a Dreamhackre...minden nagy csapi átállt a GO-ba mert az 1.6 halott/.
Szóval nem vágom honnan ered a probléma,hogy semmi komoly team nincs itthon leszámítva azt a párat...na se baj én nem adom fel.
/pontosan igazad van no life ony game!/
/Oltsál le mert írni mertem igazad van! :D/
Na pacsi.
http://steamcommunity.com/id/LcKI/
http://steamcommunity.com/id/0013321902
Egyébkén "maradunk az elavult 1.6-nál aminek köze nincs már az E-sport magas szintjéhez!" <-- ehhez egy kérdés: MIKOR VOLT ITTHON MAGAS SZINTŰ ESPORT? Jaa, hogy az xDk meg a FOP meg az Anci alakított valamit külföldön? Deee bocsáss meg nem úgy, mint amit te most elvárnál, hogy a segge alá nyomja a csapatnak a repjegyet a szponzor meg 4-5*-os luxus hotelbe laknak és ha kimegy a boltba egy rohadt kóláért akkor azt is kifizetik nekik! Merthogy tény, ez megy kint a TOP csapatoknál. De pont az ilyen emberek miatt, mint te meg a "spanok" nincs itthon semmi és nem is lesz míg fel nem fogjátok, hogy nem úgy kell indulni, hogy "heli, megjöttem. Kérnék 1 ingyen lant szállással+pólóval, ja de ne ICl legyen mert az kaki (bocsánat) hanem valami környező lan. Ja de én nem bírok sokat utazni, uh nem ártana, ha repülővel mennénk, vagy mondjuk űrhajóval, mert g*ci jó vagyok és megtehetem".... Na jó nem ragozom, mert felesleges. Vagy megértetted, vagy nem. Több ló nem indul.
Mielőtt jönne a replay: nem, nem leoltottalak, csak elmondtam a véleményemet!
Na PACSI.
Ergo amire te gondolsz az nem REPLAY, hanem REPLY :-) !
Meg ez az ami undorító,ez a cinikus sz*r felfogás...de nem járatom a számat fölöslegesen mert nem érdekelsz sem te sem a hozzád hasonlók :).
Egyébkén "maradunk az elavult 1.6-nál aminek köze nincs már az E-sport magas szintjéhez!" <-- ehhez egy kérdés: MIKOR VOLT ITTHON MAGAS SZINTŰ ESPORT? Jaa, hogy az xDk meg a FOP meg az Anci alakított valamit külföldön? Deee bocsáss meg nem úgy, mint amit te most elvárnál, hogy a segge alá nyomja a csapatnak a repjegyet a szponzor meg 4-5*-os luxus hotelbe laknak és ha kimegy a boltba egy rohadt kóláért akkor azt is kifizetik nekik! Merthogy tény, ez megy kint a TOP csapatoknál. De pont az ilyen emberek miatt, mint te meg a "spanok" nincs itthon semmi és nem is lesz míg fel nem fogjátok, hogy nem úgy kell indulni, hogy "heli, megjöttem. Kérnék 1 ingyen lant szállással+pólóval, ja de ne ICl legyen mert az kaki (bocsánat) hanem valami környező lan. Ja de én nem bírok sokat utazni, uh nem ártana, ha repülővel mennénk, vagy mondjuk űrhajóval, mert g*ci jó vagyok és megtehetem".... Na jó nem ragozom, mert felesleges. Vagy megértetted, vagy nem. Több ló nem indul.
Na PACSI.
Ide meg feljövök és azt látom,hogy "kismillió" ember csapatot keres...ha itt összeállnának tényleg rendes csapattá az arcok,meg 5-6-szorozódna a fix 5ös csapik száma és lenne élet.
De nem ilyen nem fog bekövetkezni mert ilyenek vagyunk mi Magyarok :),maradunk az elavult 1.6-nál aminek köze nincs már az E-sport magas szintjéhez!
/NEM nem Magyarországot említem mert itthon ez a fav game.. de elég ha kitekintünk a Dreamhackre...minden nagy csapi átállt a GO-ba mert az 1.6 halott/.
Szóval nem vágom honnan ered a probléma,hogy semmi komoly team nincs itthon leszámítva azt a párat...na se baj én nem adom fel.
Na pacsi.
Na PACSI.
Na pacsi.
Csapit keresek,kezdetlegesen lehetünk egy fix 5ös mix team is de inkább a komoly teameket keresem! Minden mást steamen: rootshunterz_
Beszélgettem 1 ismerősömmel, hogy milyen jó volt anno régen (2002-2010) Lanokra, online ligák,éjszakákat végig játszani, üvöltözni, nevetni aztán kiégni mint a büdös szar :D
Aztán végül arra jutottunk,hogy ismét belecsapunk 1 csapat össze rakására.
Mivel a társammal már elég öregeknek számítunk így ügye nem várhatjuk el, hogy 5 lan végtelen play time értelem stb :D kb ha ezt várnám el ki is röhögném magam :DDDDD
Mi már megjártuk azt amit akarunk, így úgy mond segítenénk azokat az embereket akik hozzánk jönnének, legyen szó: Lan vagy csak mix pörgetések vagy bármi. :)
Összefoglalva már agyilag kiégetett a csapattársam így 22:12 kor aztán ilyen állapotban kell megírjam ezt *-* :3.
Szóval:
Ha el hiszed te vagy a helyi Szalai Ádám vagy Devecseri és tudsz nevetni örülni a játéknak és amit csinálsz akkor szívesen látunk.
Steam:pagedown123 de inkább Ysty1971 <--- ezen vegyetek fel :D de aki az elsőn vesz az protekció élvezz xDDDDDDDDDD
Na Sziasztok :)
Beszélgettem 1 ismerősömmel, hogy milyen jó volt anno régen (2002-2010) Lanokra, online ligák,éjszakákat végig játszani, üvöltözni, nevetni aztán kiégni mint a büdös szar :D
Aztán végül arra jutottunk,hogy ismét belecsapunk 1 csapat össze rakására.
Mivel a társammal már elég öregeknek számítunk így ügye nem várhatjuk el, hogy 5 lan végtelen play time értelem stb :D kb ha ezt várnám el ki is röhögném magam :DDDDD
Mi már megjártuk azt amit akarunk, így úgy mond segítenénk azokat az embereket akik hozzánk jönnének, legyen szó: Lan vagy csak mix pörgetések vagy bármi. :)
Összefoglalva már agyilag kiégetett a csapattársam így 22:12 kor aztán ilyen állapotban kell megírjam ezt *-* :3.
Szóval:
Ha el hiszed te vagy a helyi Szalai Ádám vagy Devecseri és tudsz nevetni örülni a játéknak és amit csinálsz akkor szívesen látunk.
Steam:pagedown123 de inkább Ysty1971 <--- ezen vegyetek fel :D de aki az elsőn vesz az protekció élvezz xDDDDDDDDDD
Na Sziasztok :)
steam: syx_499
Steam: http://steamcommunity.com/id/LcKI/