Csak nem akarok Oroszokkal játszani 26+ Casual Lan talán belefér de max jövőre munka miatt, Steam: slave1602
ICL 17 sajnos nem biztos de a kövi ICL tuti ha megmaradunk. (ICL17-re mennénk. de tuti nem lesz 10 csapat)
minimum:
kor: 16+
skill: ne legyél buta a játékhoz
csapat játék (ha taktikát mondunk nem mész el másfele)
ha érdekel vegyél fel : http://steamcommunity.com/id/enerbe
Nevem Tóth "Gordon_DE" Vendel. Azzal a kéréssel fordulnék hozzátok, hogy le akarnék menni ICL 17 CS:GOBAN. Jelenleg én meg 1 ismerősöm alkotjuk a csapatot.
Rólunk: ICL 10 óta játszunk "együtt" külön külön nem tudok nyilatkozni csak magamról.
Én 20 éves vagyok,maga az egész csével kb 10 éves korom óta foglalkozom voltam vagy 15 hazai lanon voltam külföldön is. Aktivan nem játszok már 2009 óta de azért ez olyan mint a biciklizés csak szinten kell tartani. Társamról annyit tudok 22 éves el van mint légy a szaron :DDDDDDDD lanon meg látom agyon verem :DDD
Amit szeretnénk:
Elszánt maga biztos játékosokat.Akik elhiszik,hogy Ők fogják a NIP-et elverni külföldön.
Ezt azért fontos tisztázni az elején,mert ha nem tudod miért játszol akkor ez olyan kapufa,hogy öröm nézni :D Kor úgy mond számit de nem, minden kinek meg kell adni a lehetőséget aki még úgy mond akarna játszani és 1 jó közösségben lenni.
CÉL: Te mit szeretnél elérni? Mit vársz magadtól?
Steam: Ysty1971 :) vagy facebbok.
Steam:Ysty1971
legyen aktív és normális társaság ! köszi. PM +16
Tudj lőni, légy csapatjátékos és a normális viselkedés se hátrány.
Ha magadra ismertél vegyél fel steamen: huntazoo
Nevem Tóth "Gordon_DE" Vendel. Azzal a kéréssel fordulnék hozzátok, hogy le akarnék menni ICL 17 CS:GOBAN. Jelenleg én meg 1 ismerősöm alkotjuk a csapatot.
Rólunk: ICL 10 óta játszunk "együtt" külön külön nem tudok nyilatkozni csak magamról.
Én 20 éves vagyok,maga az egész csével kb 10 éves korom óta foglalkozom voltam vagy 15 hazai lanon voltam külföldön is. Aktivan nem játszok már 2009 óta de azért ez olyan mint a biciklizés csak szinten kell tartani. Társamról annyit tudok 22 éves el van mint légy a szaron :DDDDDDDD lanon meg látom agyon verem :DDD
Amit szeretnénk:
Elszánt maga biztos játékosokat.Akik elhiszik,hogy Ők fogják a NIP-et elverni külföldön.
Ezt azért fontos tisztázni az elején,mert ha nem tudod miért játszol akkor ez olyan kapufa,hogy öröm nézni :D Kor úgy mond számit de nem, minden kinek meg kell adni a lehetőséget aki még úgy mond akarna játszani és 1 jó közösségben lenni.
Amit szeretnénk:
https://www.facebook.com/toth.vendel.5
Sziasztok!!
CSGO csapiba menék 16 multam 4év 1.6 tapasztalat 07:00-18:00 aktiv war nagyon sok legyen és liga majd késöb ICL ha felkeltete érdeklödésed steam: welding2
Ha köllök írj private levelet!!!
Bármilyen klán érdekel, csak lőjetek meg ilyenek, meg mennyen az info özörrel, ja és szponzor meg szero is jó lenne ha lenne.
KÄ2c$|ka voltam puszi a hasatokra.
Röviden, tömören.:)
ICL 17(AUG 23-25) keresünk embereket.
Rólunk:
steam: akos90
Csapatot raknék ossze.
Rólam:Most tértem átt 1.6ról szóval még nem az igazi."Legendás sas"-ban vagyok. :)
Ha valakit érdekel PM!