főleg esti órákban játszanánk
legyél értelmes, játszani akarj,ne veszekedni,káromkodni.
mi 19 évesek vagyunk
steam: promajster
Tomi vagyok és csapatot keresek
Általában top 2 vok a classic competitivben és mások szerint is jól játszok
Bármilyen csapatba szivesen belépek csak rendszeresen legyenek játékok
előre is köszi :D
Ha köllök írj private levelet!!!
Bármilyen klán érdekel, csak lőjetek meg ilyenek, meg mennyen az info özörrel, ja és szponzor meg szero is jó lenne ha lenne.
KÄ2c$|ka voltam puszi a hasatokra.
Ha köllök írj private levelet!!!
Bármilyen klán érdekel, csak lőjetek meg ilyenek, meg mennyen az info özörrel, ja és szponzor meg szero is jó lenne ha lenne.
KÄ2c$|ka voltam puszi a hasatokra.
(Magamról röviden: Sok szabadidővel rendelkező 20 éves egyetemista vagyok. Lassan 10 éve CS-zek kisebb kihagyásokkal (régebben főleg Source, mostanában GO).)
Steamen esténként megtalálsz: huntazoo
Előny (de nem feltétel): 18+
steam:Ysty1971 vegyetek fel és játszunk :)
Röviden, tömören.:)
ICL 17(AUG 23-25) keresünk embereket.
Rólunk:
UI: MIXRE meg esl stb-re is vehet fel ember mert unom már hogy hajnali 2 van és nem lehet játszani KÖSZII!!
Köszi, hogy elolvastad.
Steam:pagedown123
Rólunk:
UI: MIXRE meg esl stb-re is vehet fel ember mert unom már hogy hajnali 2 van és nem lehet játszani KÖSZII!!
Köszi, hogy elolvastad.
Rólunk:
Köszi, hogy elolvastad.
Rólunk:
Köszi, hogy elolvastad.
Magamról... kezdetek óta játszom , kisebb nagyobb kihagyásokkal , de jelenleg is próbálok jól játszani. 27 éves leszek, dolgozok tehát nem minden percben a gép előtt ülök... Lan külföldi lan netes kupák fizetős kupák nem akadály.
Steam: csuteee
Ha elmúltál legalább 17 és egy normális csapathoz szeretnél tartozni, akkor jelentkezz bátran. Aktivitás, napi warok, saját TS3, jó hangulat, érett társaság. TS3, mikrofon egyértelműen kötelező. Skill mid körül, de egészen addig nem számít amíg komolyan veszi valaki a warokat.
Steam: http://steamcommunity.com/id/nexuspwn/
A Csapat:
Több éves múlttal rendelkező csapat, bár a régi tagok ilyen-olyan okok miatt kihullottak, most szeretnék új emberekkel folytatni. CS:GO-ra nem keresünk embereket és soha nem is óhajtunk játszani azzal a borzalommal. Ha ordibálsz a War-on, vagy ragelsz, flamelsz, akkor ne is jelentkezz mert erre itt senki sem kíváncsi. Azért játszunk mert szeretünk.
ICL 17.re keresünk embert.
Aki úgy érzi komoly lenne 1 lanra,vagy 1 komoly csapatban való játékra,az vegyen fel.
Steam: Ysty1971
PAP LACI 2 !! ERDÉLY!