18+ , eleinte mindenképpen Netes játék céljából ESL,Gather stb..
Későbbiekben bizonyos felkészülés után pöröghet a LAN.
Amit mindenképpen elvárok hogy csapat átlagéletkor 18+ , motiváció , játékközben csak az infó pörögjön és legfontosabb hogy napi pcw,cw , mix stb.
1-2 hetes csapat nem érdekel, csapat összerakás szintén OFF.
steam:petikee941010
ELVÁRÁS: LEGYEN ÉRTELMES CSAPAT AKIK KOMOLYAN TUDJÁK VENN A JÁTÉKOT ÉS VALAMIT ELIS SZERETNÉNEK ÉRNI A JÁTÉKBAn. SKILL ITÉLD MEG INKÁBB TE DE JOPÁR ÉV 1.6 TAPASTALATOM VAN:) STEAM: enhope
icl 16-ra keresek valami igényes csapatot többit steamen :D
Steam : jozsinho
Fél év után kiléptem az eddigi egyébként első CS:GO csapatomból, ami egyébként angyon jól működött, nagoyn jó társaság volt, de sajnos az aktivitással gondok voltak, ami nekem fontos! Ezt azért hangsulyoztam igy ki az elején, mert elvrásom lenne egy úgy csapatba a napi aktivitás, de legalább heti 3-4 pcw, ligák, nightcupok (csak hogy tétmeccs is legyen) Szóval csapatot keresek... Ingame nick: BlooSe*.
Rólam: 20 éves, GO előtt egyhatoztam 2006 ota aktivabban, már lassan 8 honapja csak CSGO zok, és elég komolyan is veszem, igy komoly csapatba mennék! Skill: szerintem meglövöm jobban mint sokan, de nyomunk úgyis párat együtt, a belépésem előtt, úgyis meglátjátok :) (800+ora csgo)
Amit szeretnék: Egy komoly csapatba menni (lehetöleg 5.nek de ha nem az sem baj), ahol legföképpen nem az számít, hogy hány wart nyertünk meg, engem jobban motiválna egy jó társaság kiépitése is, nyáron akár találkozhatunk, és emgismerhetjük személyesen is egymást, szerintem ez van olyan fontos, minthogy mindenkit szanaszet alazzunk a csében, szeretem a jo hangulatot meccs közben (de természetesen a fegyelmezettség elengedhetetlen) és általában segitek is ezt megteremteni.
Szóval nem rizsázok többet, mégegyszer dióhéjban: 20+ mid-high skillel, csak értelmes tó társasággal klánozna, mindenképp hosszutávon!
Amiről nem ejtettem szót a LAN. szóval ugy gondolom nem megyek le LAN ra égni amég nem érzem úgy hogy a csapat fejben erre 100%ig készen áll, de természetesen ha megvan az aminek megkell akkor nem rajtam fog múlni!
STEAM: nagyfiu1
CS:GO csapit keresek!
18+
Mielőtt úgy döntöttem hogy CS:GO-ra jövők előtte 1.6-al játszottam 6 évig , de valahogy már nem érzek én benne sokat ezért is tértem át CS:GO-ba és szeretnék egy motivált , fegyelmezett , jó hangulatú csapatba lépni.
Fix 4-5. embernek mennék , lehetőleg napi gyakorlás cw,pwc ,mix stb.
Az úgy nevezet "skill" az még elégé csiszolatlan , de rajta vagyok :)
ESL , LAN nem akadály , napi szinten vagyok elérhető.
pm, vagy steam: petikee941010
Hello. GO csapatot
keresek, olyat, ahol komolyan gondolják a csapattársaim a dolgot. Kor legyen
16+ , én 17 vagyok. Skill: LOW+ / MID- fele jár.
Több év source tapasztalat van, GO pedig 4 hónap.
Elsősorban online ligákban vennék részt, de LAN sem akadály..
http://steamcommunity.com/id/galaxycsgo
ugygondolom a skillt nemirom le majd te megnézed hogy játszom. kor:18
lehetöleg komoly csapat legyen akik vinni szeretnék valamire. steam enhope
18+
Mielőtt úgy döntöttem hogy CS:GO-ra jövők előtte 1.6-al játszottam 6 évig , de valahogy már nem érzek én benne sokat ezért is tértem át CS:GO-ba és szeretnék egy motivált , fegyelmezett , jó hangulatú csapatba lépni.
Skill : reálisan Low+
Többi steamen Colt22756
CS:GO, Illetve CS:S squadot keresünk, TeamSpeak3 szervert biztosítunk, és war szervert. Meg jó lenne ha lanra tudna jönni.
Steam: profixx___ (3db _ jel)
Sziasztok!
cs:go csapatot keresek !!!
rólam 1-2 infó:
- kor: 16
- skill: megnézed !
- infót tolom és utána kuss van hogy lehessen normálisan Játszani
- TS3 / VT-t Midig Használom!
Nagyábol ennyit mondanák magamról
amit elvárok :
- Ne most induló csapat legyen . Multigaming-nak jobban örülnék !
- ts/vt szerver is legyen
- Játék szerver
- értelem ++
Ha felkeltettem érdeklődésedet akkor steam : waxi_69
Olyanok keressenek meg akik már voltak lanon css/cs1.6, a többit pm-ben avagy steam-en megbeszéljük! (forbyee2)
18+
elvárás : értelem + 18+ lehetőleg olyat aki játszott előtte css v cs1.6 al . CSGO csapi mielőtt valaki megkérdi milyen játék !! :D jó fáradt vagyok agy nulla !!
Gyakorlás stb leginkább hétvégén más dolgozik is mellette szóval csak akkor írj ha nem baj hogy 2hetente csak hétvégén vagyok elérhető !!!!!!!!!!