CSGO csapatba várok 4-5 jelentkezőt.
Elsődleges célunk, az összeszokás utána beszélhetünk LANról meg minden egyébről...
Sziasztok!
Olyan cs:go csapatot keresnék ahol: Nem probléma a LAN-ra való lejutás. (Már ICL 15 is akár) Komolyan veszik a játékot. Nem tegnap kezdték az FPS játékokkal való játszást. (Gondolok itt főleg a CS szériára illetve a COD-ra.) 16+ mindenki. Jó hangulat uralkodik, általában. A gépük és internetük nem akadályozzák a játszást.
Amit rólam lehet tudni: Kb 7 éve kezdtem el CS 1.6-al játszani, de steammel csak 6 éve. 2 LAN-on voltam eddig csapattal.(ICL 7, ICL 11) 1-en csak spectator-ként, de az 1on1 versenyen indultam, ahol második lettem. (Becup 11) Májusban töltöm a 18-at. Ha valaki irányít, akkor azt csinálom amit mond. Mivel 1.6-al játszottam ezért még meg kell szoknom a CS:GO-s viszonyokat. (Főként a pályákat, a lövést úgyis még update-olják párszor.) LAN-ra való lejutás nem gond.
Ha van valami kérdésed akkor megtalálsz steamen: krisz990
amit nyújtunk:
-icl15-re való előleg kifizetése nektek!
-csgo szerver (egyenlőre egy teljesen alap szerver,szal nincs minden + rajta)
-ts3 szerver
-profi weboldal
-biztos háttér
steam: pattor94
totalsportsgame.eu
ha már ittvagy 1 like ide: https://www.facebook.com/totalsportsgame?fref=ts KÖSZI!
- könyörgök ne ordibálj, visíts csak élvezd a játékot.
-steam: ufoufo96
Erre a névre keress rá ha jelentkezni szeretnél: 3po5z
Az EpicGames. CSGO-s klánba keresünk 17+ korhatárral rendelkező, élettapasztalattal is rendelkező fiatalembert, aki budapesti vagy pesti! Mivelhogy személyesen is lesznek találkozások, összejövetelek, sörözgetés, közös programok. A csapat, mivel már taktikázunk, taktikolunk is, én medium skill-nek vallom! Nem érdekel kinek mi a véleménye, nem csak attól lesz valaki high meg pro mert tud lőni az sokkal komplexebb dolog és folyamat... amit figyelembe is veszek. Szóval mostani klánunk csonka klán 4-en vagyunk aktívak, egyik klántársunknak befuccsolt a grafikus kártyája, akad neki össze-vissza minden játék a gépén, de ő tartalékos még nálunk! Szóval bármikor visszatérhet, de az új bátor jelentkezőket sem fogjuk kidobni! Természetesen akkor majd 6-an leszünk, ami nem is nagy baj egyébként... De csak egy ember nyerhet felvételt!
Köszönöm, ha elolvastad!
Sziasztok! Én az AOX.eSports nevébe irok mégpeddig squadfelvétel ügyben.
Esports-unk csapatokat keress, a következő játékokban:
Counter Strike: Source
Call of Duty 2
Call of Duty 4
Battlefield 3
StarCraft II.
Dota 2
Elvárásaink:
-16év betöltése
-Mikrofon, TS3 vagy ventrilo program
-Xfire vagy steam
-Össze szokotság
-Heti beszámolók az eredményekről
-Magyar CUP-okon való részvétel
Amit mi biztositunk:
-Teamspeak 3 Szerver
-Ventrilo Szerver
-Játék Szerver
-Jó hangulat
-Weboldal
-Szponzorok
Aki úgy érzi hogy szeretni részt venni egy össze hangolt csapatban,
az jelentkezen csapatával, vagy önállóan erre az email címre: pmail1337@gmail.hu
vagy keressen minket TS3 szerverünkön a Squadfelvétel szobába!
TS3 IP: 87.229.108.55:6666
többit steam : tr0st_
Kezdők, lowok ne is próbálkozzanak
www.typical-multigaming.eu
Teamet keresek esl / esea cupokra, akár icl-re / egyéb lanra is. Jó pár éve, hogy elkezdtem cs-zni, 1.6-ba voltam pár lanon kisebb-nagyobb eredményekkel, sourceoztam is 1 évet, de semmi sem fogott meg annyira, mint a GO, itt jóval nagyobb eredményeket szeretnék elérni. Volt eddig pár csapatom, de mindig szétbomlott 1-2 hónap után általában inaktivitás miatt. Épp ezért a legfontosabb nekem, azontúl, hogy a csapatba mindenki tudjon lőni és ne legyen nagyképű fasz az, hogy hetente legalább 4-5 nap gyakoroljunk (ne csak 1 wart...) Akit érdekel a dolog vegyen fel steamen (ha akármi más kérdés van, pl.: korom stb..., akkor ott is meg tudjátok nézni)
http://steamcommunity.com/id/daee