Tervek: Online kupák minden mennyiségben. Heti 4-5 Alkalom gyakorlás persze nem nolife modon de ha mindenki ráér miért ne :D.
Ha valami kérdésetek van, elérhetőségeim: xfire: zsir321
stream: zsir321
kor:21
Elo rank: dupla ak (Master Guardian Elite)
több mint 1100 órát vertem css-be de itt jobban lövök.
Lan-ra 100% tudok menni!
csak jól motivált fix csapatot keresek akikkel heti szinten min. 3-4 alkalommal lehet gyakorlatozni és 100%-osan lanképesek!
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198001021943
Amit rólam tudni kell:
-1.6-oztam 1,5 évet kb (voltam vele lanon is. NEM ICL)
-15 életév
-LAN ra lejutás nem probléma
-eredeti cs:go
-napi aktivitás
-tisztelet, összetartás!
Amit rólam tudni kell:
-1.6-oztam 1,5 évet kb (voltam vele lanon is. NEM ICL)
-15 életév
-LAN ra lejutás nem probléma
-eredeti cs:go
-napi aktivitás
-tisztelet, összetartás!
1.6os tapasztalat, +18
steam: promajster
Sziasztok. Eposz (25) néven szoktam játszani.
Jelenleg toborzás van! (TGF)
Várok minden budapesti CSGO-s játékost! Szeretnék egy ütőképest klánt összehozni, bárki csatlakozhat aki úgy érzi hogy huzamosabb ideig szeretne ezzel a verzióval játszani és szeretne egy jó közösségbe tartozni.
Mivel olyan a munkám hogy este 9-kor szoktam végezni így olyan 10 óra körül szoktam fent lenni, amikor meg szabadnapos vagyok akkor előbb is jóval.
Követelmények:
* Valamelyik CS verzióval megszerzett tapasztalat!
* Életkor 17+
* Eredeti CSGO (Alap)
* Aki szeretne sokat fejlődni
Mivel tapasztalt játékosnak számítok, rengeteg taktikát tudok majd mutatni war map-okra, lőni mostanában tanulok újra, mivel vettem egy verseny egeret + egérpadot, de egyre jobban megy, a low-ot belövöm.
Úgy tervezem hogy lene A és egy B csapat, 12 tagú lenne a klán, és tudnánk taktikákat is gyakorolni úgy hogy 5v5. A csapat lenne a válogatott csapat és a B akik kezdőbbek vagy még nem olyan jók. Ha már összeszokott lenne a csapat természetesen mennénk versenyekre is.
Aki viszont nem budapesti de tud közlekedni akkor elnézek ettől, habár én majd szeretnék találkozni személyesen is a leendő csapattagokkal, egy bizonyos szint elérése után természetesen pöröghetnek a lan-ok és versenyek!
Ahogy megleszünk 5-en elkezdődik a kiképzés, majd mondok instrukciókat, hogy kell, lőni, melyik falat kell lőni, hogyan kell helyezkedni, gránátokat hová kell dobni, mikor, hogyan. Mikor mit kell csinálni adott szituációban. Irányító leszek majd a csapatban és mivel A meg B csapat is lesz, így majd kell még egy irányító is, hiszen én sem leszek fent mindig... Természetesen ha összeakarunk kaparni 5 embert, akkor mindegy ki van a A-ba, ki van a B-be... csak így sokkal rugalmasabb lesz az egész! Sokan jönnek azzal hogy egy csapatnak 5 tagból kell állnia, én nem így látom a helyzetet...
Ha nem tetszik a klánnév vagy logó majd megbeszéljük, közös döntés alapján.
Alapjába véve adni szoktam az emberek kívánságaira. :)
Jelenleg gyakorlatilag bárkit befogad a Group, aki tud magyarul beszélni, és aktív CSGO-s. A múltad nem lényeg, én sem egyből úgy kezdtem hogy csak fejest lőttem.
Lehet van néhol ellentmondás, de az azért van mert még minden bizonytalan.
Steam: Eposz1987 (elvileg) Új Steam-es account-om, a régivel azért is jó hogy szakítottam mert ott csak 1.6-os és Source-os ismerőseim voltak.
Többit Steamen
Steam: mySICK