embereket keresünk egyenlőre csak lövöldözgetni (fixmix) de ha komolyra fordul a szó/gondolat akkor a tavaszi icl-t is megpályáznánk
elérhetőség: pm avagy steam: forbyee2
CS:GO csapatot keresek, 23+, aktív motivált lan net stb nem akadály természetesen csak akkor ha értelme is van. Elvárásaim fix, aktív, motivált csapattagok akik tesznek is valamit az ügy érdekében, hogy eredményesek legyünk. Német szerverrel tudok szolgálni.
steam: sibyx
CS:GO csapatot keresek
kor: 20+
cél :online cupok ha van értelme késöbb akár LAN is szóba jöhet
steam: bencor1
Ts3:on
Excello reg:on
Kor:16
és minden egyéb megvan.
Nemrég kezdtem el cs-vel játszani de azért az alap dolgokat vágom.Olyan teamet keresek akikkel lehet napi szinten warozni/gyakarolni késöbb cupokra járni akár lanokra ha úgy alakul.
Steam:belavagyok4
CS:GO csapatot vagy mixet keresek.
only 18+
Akár egy komolyabb (LAN)csapat is érdekelne, amennyiben értelmes társakra lelek. :)
steam: jaffa2843
cs 1.6 kb fél év CSS 3-4 hónap cs:go fél éve játszok!
steam: mySICK
Sportolok Szerda Vasárnap Mellette dolgozok 2műszak így egy hét mindig olyan offos .
Amit elvárnék a csapatól aktív 4 ember ts3 vagy mumble +17 értelem jókedv És legfőképpen hétvégi gyakorlás !! Rólam : Lant láttam már nem is egyszer ( játékosként 1x ) css múlt kb 4 év ha kell lövöm !!
A Barátom és Én szívesen mixelnénk.
kor: 18+
mindketten most kezdtünk el CS Go-ni, cod4 ből jöttünk át, eddig még nem waroztunk soha GO-ban, de szívesen kipróbálnánk milyen :)
Steam : Titi0523
-LANRA keresünk embereket CSGO-ban.
- Eddigi emberek: RALKEN,VOLTYPE,ENTEROLL
-Feltételek: TS3,Steam account, +16 Életkor.
-Akit érdekelne az írjon üzenetet..
-LANRA keresünk embereket CSGO-ban.
- Eddigi emberek: RALKEN,VOLTYPE,ENTEROLL
-Feltételek: TS3,Steam account, +16 Életkor.
-Akit érdekelne az írjon üzenetet..
-aktív vagyok a hét minden napján
-18+
-szívesen járnék warokra
-ts3 on
steam : nyenyor
CSS el 2008 óta játszok, és már lanon is sikerült részt vennem.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198056206009/
Csapatot keresek CS:GO-ban
CSS-vel játszottam kb 1000 órát.
Steam : _darkdawe
Csapatot keresek Netes Ligákra elsősorban, elvárásom csak annyi,hogy értelmes emberek legyenek...
Infókért irj Pm et!