Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2024. szeptember 10. 0 hozzászólás
 

Szeptember 3 és 22 között 32 TOP Counter-Strike 2 csapat méri össze a tudását az ESL Pro League 20. állomásán ahol 750 000 dollár keresi majd az új tulajdonosát. Az A#B csoportmérkőzések után a C&D csoport meccsek kezdődnek majd rájátszásban folytatódnak a meccsek már Máltán.

A következő Counter-Strike 2 ESL Pro League mérkőzéseket ide kattintva tudod megtalálni. A mai napon még négy mérkőzést tekinthettek meg, de egész héten izgalmasabbnál izgalmasabb meccsekkel vár az ESL Pro.

Mi az ESL Pro League?

gy globális Counter-Strike liga, amely számos feltörekvő csapat számára jelenti az utat a verseny felsőbb szintjére. 3 hét non-stop Counter-Strike-akció, ahol a világ legjobb csapatai közül 32 mindent megtesznek azért, hogy felemeljék a trófeát, és Máltán bajnokká koronázzák őket.

Egy torna. Egy történet.

Az ESL Pro Tour a mi elképzelésünk az esportról. Egy nyílt ökoszisztéma, amely összeköti az ESL és a DreamHack összes versenyét a világ minden táján. Egy világ a bajnokságok és versenyek számára. Egy út az amatőr újonctól a globális ikonig. Egy hely, ahol mindenki lehet valaki.

Playoff Máltán (már minden jegy elkelt)

Szeretnél csatlakozni az ESL Pro League 20. szezonjának mókájához, élőben Máltáról? A rájátszás utolsó szakaszában, szeptember 20-22. között ismét élőben nézhetik a nézők az eseményeket.

A jegyek július 3. 15:00 MESZ után lesznek kaphatók, így ne hagyd ki a lehetőséget, hogy az ESL Pro Tour legegyedibb és legintimebb helyszínén láthasd az elit Counter-Strike-ot!

A TicketSwap egy olyan platform, ahol biztonságosan továbbértékesítheti és megvásárolhatja jegyeit más rajongóktól. Akár megváltoztak a terveid, és már nem tudsz eljutni az eseményre, akár elkéstél a buliról, és nem kaptad meg időben a jegyeidet - a TicketSwap a megfelelő hely.

A TicketSwap megbízható forrásunk a másodlagos piaci jegyvásárlásokhoz, ezért javasoljuk, hogy nézze meg, ha az eseményhez közelebbi jegyeladási lehetőségekről van szó!

  • 1 napos jegy 25 EURO - Közben már SOLD OUT
  • 3 napos jegy 50 Euro - Közben már SOLD OUT

Jó tudni az ESL-ről

Mi az ESL Pro League partnercsapata?
Jelenleg 15 csapat irányítja közösen az ESL Pro League-et és vesz részt a bevételekből. Hosszú távú részvételi résszel is rendelkeznek, ami megvédi őket a kieséstől.

Részt vehetnek-e nem partner csapatok a bajnokságban?
Igen, az ESL Pro League mindenki számára nyitott, partneri státusztól függetlenül. Hiszünk a nyitott ökoszisztémában, ahol minden új tehetségnek közvetlen útja van a világ legnagyobb színpadain való játékhoz.

A partnercsapatok előnyt élveznek a bajnokságban?
Az ESL Pro League csoportjainak rangsorolása az ESL világranglistája alapján történik, a partneri státusztól függetlenül.

A partnercsapatok automatikus meghívást kapnak az ESL Pro Tour versenyekre?
A partnercsapatok számos helyet kapnak az ESL Pro Tour-versenyeken, ha a világranglistán az első 20 helyen állnak. Egy 16 csapatos eseményen például 6 hely jár a partnercsapatoknak.

 

 
Címkék: esl, cs2, esport
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
A játék izgalma: Adrenalin a Counter-Strike-ban és az online versenyeken - SGcasino
A versenyjátékok viharszerűen hódították meg a világot, és egyetlen játék sem ragadta meg annyira a közönséget, mint a Counter-Strike: Global Offensive (CS). A gyors akcióiról, stratégiai játékmódjáról és intenzív mérkőzéseiről ismert CS az esport játékosok és a nézők kedvence.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5148
 
2520
 
 
 
kép 4890
 
2451
 
 
kép 889
 
1916
 
 
 
kép 3489
 
1454
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu