Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Megvan az ötödik ninja

 
2
 
Külföldi scene · nov. 04., kedd
 
Tegnap még Robin "Fifflaren" Johansson távozásának hírétől volt hangos a CSGO közösség, ma pedig a NiP máris bejelentette az új játékosát.
 

Fifflaren nélkül a NiP

 
18
 
Külföldi scene · nov. 03., hétfő
 
Egy nappal az ESWC 2014 döntője után a Ninjas in Pyjamas bejelentette, hogy Robin "Fifflaren" Johansson nélkül folytatja a továbbiakban.
 

NiP at Copenhagen Games

 
0
 
Movie · máj. 11., vasárnap
 
Mint az lenni szokott egy-egy nagyobb verseny után a Ninjas in Pyjamas kiadja a saját csapatának mérkőzéseiről készült videót.
 

NiP DreamHack Winter movie

 
4
 
Movie · febr. 17., hétfő
 
Kevin „tweeday” Tweedale bemutatta a régóta várt movieját, amiben a NiP a DreamHack Winteren nyújtott teljesítményét mutatja be. A movie a „DREAM” nevet kapta.
 

NiP helyett az LGB szerepel

 
0
 
E-sport · okt. 27., vasárnap
 
Az ESEA szereplést a Ninjas in Pyjamas nevezetű csapat visszamondta ebben a szezonban, helyükre az ESWC svéd kvalifikáció nyertese, az LGB eSports érkezett.
 

Esti csúcsmeccs

 
1
 
Külföldi scene · okt. 10., csütörtök
 
Ma vette kezdetét az egészen 13-áig tartó SLTV StarSeries VII döntője az ukrán fővárosban, Kievben. Az 15 000 dollárért 4 csapat küzd meg: NiP, fnatic, Astana Dragons és a VeryGames.
 

Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal

 
4
 
E-sport · jan. 24., csütörtök
 
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak köszönhetően most új ajtókon kopogtatnak a Fnatic-nél, az 1.6-ban már megszokott Fnatic PLAY versenyét CSGO-ban is megrendezik, első alkalommal 8 meghívottal.
 

friberg 2013-as céljai a NiP-ben

 
4
 
Interjú · jan. 21., hétfő
 
Jó formán az új év első hónapjának lassan a végén járunk és az ESPlanet.net belelendült egy sorozatba, ahol a top játékosok véleményeit illetve céljaikat kérdezik ki tőlük egy hangulatos interjú formájában, nem is húznám az időt a személy, mint sejthetitek a svéd titán Adam "friberg" Friberg-ről lesz szó.
 

Interview Fifflaren-el

 
0
 
Külföldi scene · dec. 10., hétfő
 
Közvetlenül a THOR Open-en való győzelem után elkapta a HLTV.org stábja Robin "Fifflaren" Johansson-t a Ninjas in Pyjamas sztárját egy rövid interview-ra.
 

AMD Sapphire Prague LAN

 
1
 
Movie · dec. 10., hétfő
 
Ma estére ismét egy EL_GENERICO által készített filmet hoztunk el nektek, amelynek fő témája ezúttal az Esports Heaven Prague LAN (AMD Sapphire CSGO-ban). Ismét a legszebb lövések kerültek össze, és a játék természetesen Counter-Strike: Global Ofensive.
 

THOR Open közvetítés

 
2
 
LAN · dec. 07., péntek
 
A hétvégén kerül megrendzésre a THOR Open magas készpénz nyereményes svéd Counter-Strike: Global Offensive LAN, amire egy igazán impozáns 8 csapatos társaságnak sikerült bekerülnie. Ők mérik össze tudásukat mi pedig összerakosgattuk nektek a legfontosabb információkat a versenyről.
 

CSGO Pro tippek: Fifflaren

 
0
 
Általános · dec. 04., kedd
 
Folytatódik a Valve CSGO Pro Tips sorozata, ahova ismét egy igazi Counter-Strike legenda került be, aki nem más mint a híres neves QWP-s Fifflaren, aki jelenleg a világ talán legjobb CSGO csapatát a NiP-et erősíti
 

NiP : A következő megálló Prága

 
7
 
Külföldi scene · nov. 26., hétfő
 
A Ninjas in Pyjamas megerősítette a pletykát amely szerint a svéd "erőgép" kifog utazni Prágába a Mindsport Festivalra.
 

Érdekes szituáció kerekedett a THOR Openen

 
18
 
Külföldi scene · nov. 19., hétfő
 
Sorban immáron a hatodik online kvalifikációjához érkezett a THOR Open, amely hozott nekünk egy érdekes szituációt is. Egy eddig a háttérben tevékenykedő együttes előbb az ESC-t ütötte ki 16-0-ra, majd a NiP-et is 16-11 arányban sikerült felülmúlniuk – ám végül mindkét győzelmet elvették tőlük és kizárták őket a versenyből. Nézzük mi történt.
 

Csak döntetlenre volt képes a NiP

 
5
 
E-sport · nov. 09., péntek
 
Igazán meglepő eredmény született az EMS 2012 téli szezonjában, hiszen a kontinens legjobb Counter-Strike: Global Offensive csapatának tartott NiP mindössze döntetlent volt képes játszani egy eddig ismeretlen spanyol csapattal szemben.
 

NiP at DreamHack Valencia

 
3
 
Movie · okt. 18., csütörtök
 
Elkészült a Ninjas in Pyjamas DreamHack Valencia menetelését felelevenítő videó, melyet az Infected Productions egyik moviemakere hozott el nekünk. A három és fél perces kisfilmben láthatjuk, hogy miért is ül jelenleg Európa trónján a svéd csapat.
 

CSGO pénznyeremény eloszlások #1

 
2
 
E-sport · okt. 17., szerda
 
Lassan két hónapja már, hogy a Counter-Strike: Global Offensive megjelent és szinte végigsöpört az e-sport világán. Rengeteg versenyt tartottak már eddig is és biztosan fognak is majd. A legmegdöbbentőbb pedig az, hogy a világon CSGO-ból legtöbbet keresett csapat közel 2,5 millió forintnyi bevétellel büszkélkedhet, de hogy kik ők és hogy állnak a többiek? Most megtudhatod!
 

DreamHack Valencia: A döntőben VG vs NiP!

 
10
 
LAN · szept. 23., vasárnap
 
Elérkeztünk az idei év első nagyobb összecsapásához, Spanyolországban, Valencia városában talán a jelenlegi CSGO mezőnyt figyelembe véve a két legjobb csapat csap össze a DreamHack Valencia döntőjében ma 14:00-tól!
 

Filflaren interjú a HLTV.org tollából

 
4
 
Interjú · szept. 20., csütörtök
 
Ritka az olyan eset, hogy nem saját készítésű interjút közlök, ám most a NiP Gaming svéd csillaga a HLTV.org-nak adott egy terjedelmesebb interjút, aminek a fordítását olvashatjátok a cikkben. A hosszúsága ellenére igen sok érdekes infót megtudhatunk Robin "Fifflaren" Johanssonról, a NiP-ről... de inkább azt javaslom, olvassátok el!
 

Dreamhack Valencia 2012 csoportok

 
3
 
LAN · szept. 19., szerda
 
Megérkeztek a hétvégén megrendezésre kerülő DreamHack Valencia 2012 Counter-Strike: Global Offensive csoportbeosztásai, ahol egyértelműen a NiP és a VeryGames lettek fő kiemeltként a két csoport élére ültetve.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak...
14946 megtekintés
Érdekes szituáció kerekedett a THOR Openen
Sorban immáron a hatodik online kvalifikációjához érkezett a THOR Open, amely hozott nekünk egy érdekes szituációt is. Egy eddig a háttérben tevékenykedő együttes előbb az ESC-t...
11869 megtekintés
CSGO Pro tippek: Fifflaren
Folytatódik a Valve CSGO Pro Tips sorozata, ahova ismét egy igazi Counter-Strike legenda került be, aki nem más mint a híres neves QWP-s Fifflaren, aki jelenleg a világ talán legjobb CSGO...
11237 megtekintés
CSGO pénznyeremény eloszlások #1
Lassan két hónapja már, hogy a Counter-Strike: Global Offensive megjelent és szinte végigsöpört az e-sport világán. Rengeteg versenyt tartottak már eddig is és biztosan fognak is majd....
7973 megtekintés
THOR Open közvetítés
A hétvégén kerül megrendzésre a THOR Open magas készpénz nyereményes svéd Counter-Strike: Global Offensive LAN, amire egy igazán impozáns 8 csapatos társaságnak sikerült bekerülnie....
7087 megtekintés

Beszéd téma

 
Érdekes szituáció kerekedett a THOR Openen
Sorban immáron a hatodik online kvalifikációjához érkezett a THOR Open, amely hozott nekünk egy érdekes szituációt is. Egy eddig a háttérben tevékenykedő együttes előbb az ESC-t...
18 hozzászólás
Fifflaren nélkül a NiP
Egy nappal az ESWC 2014 döntője után a Ninjas in Pyjamas bejelentette, hogy Robin "Fifflaren" Johansson nélkül folytatja a továbbiakban.
18 hozzászólás
DreamHack Valencia: A döntőben VG vs NiP!
Elérkeztünk az idei év első nagyobb összecsapásához, Spanyolországban, Valencia városában talán a jelenlegi CSGO mezőnyt figyelembe véve a két legjobb csapat csap össze a DreamHack...
10 hozzászólás
Svéd trónkövetelők - NiP
Egyelőre nagyon úgy fest, hogy az augusztus 21-én megjelenő Counter-Strike: Global Offensive beválthatja a hozzá fűzött reményeket – egy olyan scene van kialakulóban, mely soha nem...
8 hozzászólás
SteelSeries CSGO, megállíthatatlan volt a NiP
A hétvégén került megrendezésre a SteelSeries CS:GO tornája ahol elsőként láthatta a nagyközönség a nemrégiben átdebütált sztárcsapatot játszani. A menet egyszerű volt a NiP...
8 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 307
 
2056
 
 
 
kép 2565
 
2453
 
 
kép 775
 
1909
 
 
 
kép 48
 
1632
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu